Stoiximan Super League

Πρώτη Στόιτσεφ με Λαμία

Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις του Ατρόμητου, με το μοντάρισμα της ομάδας να είναι στο προσκήνιο ενώ φιλικό θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο στάδιο του Περιστερίου κόντρα στη Λαμία.

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε για ακόμα μία μέρα η προετοιμασία του Ατρόμητου με τον Μιχάλη Γρηγορίου να συνεχίζει να ρίχνει το βάρος στο μοντάρισμα της ομάδας ενώ στο πίσω μέρος των μυαλών όλων είναι τα ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Το ευχάριστο νέο για τον τεχνικό των Περιστεριωτών αποτελεί το γεγονός ότι στο πρόγραμμα έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Κοντοές ολοκλήρωσε το στάδιο της αποθεραπείας του με επιτυχία και δουλεύει σε φουλ ρυθμούς στη φυσική κατάσταση. Πλέον είναι θέμα ημερών να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Πέμπτη, ακριβώς μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία στο στάδιο του Περιστερίου το οποίο θα αρχίσει στις 20.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του ο Μίλος Στόιτσεφ ο οποίος ούτως ή άλλως προέρχεται από φουλ δράση στο βοσνιακό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x