Stoiximan Super League

Πρώτη με 13 στον Παναθηναϊκό!

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποιεί σήμερα ο Παναθηναϊκός, με τον Αναστασίου να έχει στη διάθεσή του μόλις 19 παίκτες εκ των οποίων οι 13 προέρχονται από τις Ακαδημίες.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είτε ήδη έχουν καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, είτε θα προωθηθούν φέτος και συγκεκριμένα για τους Αναγνωστόπουλο, Αναστασόπουλο, Αποστολόπουλο, Γιαννιτσάνη, Δώνη, Κουσίδη, Λαγό, Μαυρία, Μουζακίτη, Ρισβάνη, Σταματάκη, Ταμπάκη, Χουχούμη. Το παρών σήμερα στην Παιανία θα δώσουν και οι Ζέκα, Μπαϊράμι, Ντίνας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Καρνέζης. Λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Κ-20 θα απουσιάσουν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης.

Από την άλλη μεριά οι Βελάσκες, Πίντο, Σο, Βιτόλο, Κουίνσι, Φορναρόλι και Τοτσέ, έχουν πάρει άδεια μέχρι τις 12 Ιουλίου προκειμένου να ψάξουν για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλη ομάδα, αφού δεν υπολογίζονται.

Οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, καρδιολογικό έλεγχο και εργομετρικά, ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στη Λεωφόρο.

Το «παρών» στην Παιανία εκτός φυσικά του Αναστασίου και των συνεργατών του, θα δώσουν και οι Σαραβάκος, Νταμπίζας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x