Stoiximan Super League

Πρώτα η Ξάνθη, μετά η Σάλκε

Με το… δεξί θέλει να μπει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Skoda Ξάνθη, η οποία παραδοσιακά δυσκολεύει το έργο του (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πολύ καλό είναι το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ύστερα από την απόφαση που έβαλε εκείνον στη θέση της Μέταλιστ στα πλέι οφ του Champions League.

Αν και την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Σάλκε, στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να μπουν με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτος αντίπαλος των Θεσσαλονικέων είναι η Skoda Ξάνθη, την οποία τα τελευταία χρόνια κερδίζουν με το «στανιό» (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επιθυμούν να τελειώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται με την αποψινή αναμέτρηση, ώστε να κρατήσουν δυνάμεις για τον εκτός έδρας αγώνα (21/08) με την Σάλκε.

Ο Χουμπ Στέφενς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι, βοηθούν ο ένας στον άλλον για το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας και να μην σταματούν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ολλανδός τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-4-2, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Κίτσιου, Λόπεθ, Βίτορ και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης με τον Λάζαρ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Στοχ και ο Λούκας. Στην επίθεση θα είναι ο Αθανασιάδης (ή ο Νέτσιντ) και ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Κάτσε, Γεωργιάδδης και Ολίσε. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κατσουράνης, ο Λόρενς και ο Κωνσταντινίδης.

Επιστρέφει ο «12ος» στην Τούμπα

Στις εξέδρες της Τούμπας θα βρεθούν σήμερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αφού δεν έχουν δικαίωμα παρουσίας στους δύο επόμενους αγώνες της ομάδας στην Ευρώπη. Στο στάδιο αναμένεται να βρεθούν περίπου 15.000 οπαδοί, οι οποίοι θέλουν να στείλουν κι ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στον Χουμπ Στέφενς και τους παίκτες τους εν όψει του αγώνα με την Σάλκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x