Stoiximan Super League

Προχωρά για Πράνιτς και αμυντικό

Τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ προσπαθεί να κλείσει ο Παναθηναϊκός. Αισιοδοξία για την απόκτηση του Πράνιτς, προτεραιότητα και ο αμυντικός. Τι γίνεται με Ντιαρά.

Ο Γιάννης Αναστασίου το δήλωσε χθες ξεκάθαρα: χρειάζεται πέντε ακόμη μεταγραφές, δύο χαφ, έναν σέντερ φορ, έναν ακραίο επιθετικό και κυρίως έναν στόπερ. Φάνηκαν, άλλωστε, οι ελλείψεις αυτές και στο 4-4 με την Ελαζίγκσπορ.

Προτεραιότητα για το «τριφύλλι» αποτελεί η προσθήκη ενός αμυντικού που θα ηγηθεί των μετόπισθεν. Ο Νίκος Νταμπίζας χειρίζεται την υπόθεση και ίσως μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Πιο προχωρημένη είναι η υπόθεση του χαφ, με τον Ντάνιελ Πράνιτς να αποτελεί τον εκλεκτό. Με τον Κροάτη υπάρχει συμφωνία για τη διάρκεια του συμβολαίου (τρία ή τέσσερα χρόνια), ενώ οι δύο πλευρές είναι κοντά και στα χρήματα, αλλά θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο μάνατζερ του 32χρονου άσου, Σόρεν Λέρμπι, αναμένεται μέχρι αύριο να μιλήσει με την πορτογαλική ομάδα για να λυθεί η συνεργασία τους και όλα θα εξαρτηθούν από την αποζημίωση που θα πάρει.

Η υπόθεση του δεύτερου χαφ που θέλει ο Γιάννης Αναστασίου παραμένει ανοικτή. Ο Μαχαμαντού Ντιαρά είναι ένας στόχος, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα, όταν και ο Γιάννης Αναστασίου θα επικοινωνήσει με τον μέσο από το Μάλι για να δει αν και πότε θα έρθει στην Αθήνα.

Δυσκολίες για Καρέλη και Ατζαγκούν

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να αποκτήσει τους Νίκο Καρέλη και Αμπντούλ Ατζαγκούν, καθώς θεωρούνται παίκτες με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, ωστόσο υπάρχουν δυσκολίες για αμφότερους.

Ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Άμκαρ, αλλά η ρωσική ομάδα οφείλει 360.000 ευρώ στον Εργοτέλη από τη μεταγραφή του και θέλει να κερδίσει ένα ποσό από την αποχώρησή του για να καλύψει αυτή την τρύπα. Όσον αφορά τον 20χρονο Νιγηριανό μέσο, όποια ομάδα τον αποκτήσει θα πρέπει να αποζημιώσει την ομάδα του (Ντόλφινς) και τα χρήματα δεν περισσεύουν στο «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x