Stoiximan Super League

Προτεραιότητα το εξωτερικό για τον Ατρόμητο

Ξεκάθαρη η πρόθεση του Ατρόμητου να στραφεί σε περιπτώσεις από το εξωτερικό για τον διάδοχο του Νταμίρ Κάναντι.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν στον Ατρόμητο έχει ήδη αρχίσει.

Η χθεσινή ήττα από τον ΟΦΗ χάλασε αρκετά το κλίμα, που ήταν γιορτινό λόγω της ευρωπαϊκής εξόδου στο Europa League της νέας σεζόν, αλλά η ουσία είναι ότι το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο που θα βρει τους Περιστεριώτες στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ωστόσο, η δουλειά αρχίζει άμεσα για τη διοίκηση και συγκεκριμένα για τον Γιάννη Αγγελόπουλο, που καλείται να βρει τη διάδοχη λύση μετά τον Νταμίρ Κάναντι, που ανακοίνωσε το «αντίο» του.

Αυτή τη στιγμή, η πρόθεση είναι να βρεθεί προπονητής από το εξωτερικό. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Στα υπ’ όψιν δεν υπάρχει κανένας Έλληνας προπονητής και δεν υπάρχει προπονητής που να ήταν πρόσφατα σε ελληνικό σύλλογο, ενώ τα χαρακτηριστικά που έχουν θέσει, είναι συγκεκριμένα.

Προπονητής που να είναι νεαρός σε ηλικία, με κίνητρα, ενεργός και που να έχει παρουσιάσει έργο ανάλογο του Κάναντι, πριν έρθει στον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός ανέλαβε μια ομάδα β’ κατηγορίας της χώρας του όπως η Άλταχ και σε 2,5 χρόνια την οδήγησε στο Europa League, ενώ όταν έφυγε για τη Ραπίντ Βιέννης την είχε αφήσει στην 1η θέση.

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τα σενάρια που έχουν γραφτεί και ειπωθεί, η πρόθεση των «κυανολεύκων» είναι συγκεκριμένη και αφορά προπονητή από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x