Stoiximan Super League

Πρόεδρος Μπράγκα: «Ο Όρτα δεν αποτελεί προτεραιότητα για εμάς - Δεδομένο το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό»

Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, δήλωσε πως ο Αντρέ Όρτα δεν βρίσκεται στα πλάνα του συλλόγου και πως υπάρχει δεδομένα ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Εξελίξεις γύρω από το θέμα του Αντρέ Όρτα και της παραχώρησής του από την Μπράγκα - με τον Ολυμπιακό να περιμένει στη «γωνία» για τη μεταγραφή του παίκτη - αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Και αυτό διότι ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, Αντόνιο Σαλβαδόρ, μίλησε για τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά για το μέλλον του 27χρονου μέσου.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Μπράγκα ξεκαθάρισε πως ο Όρτα βρίσκεται εκτός πλάνων της ομάδας και πως πλέον βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο δεδομένο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πάντως πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.


«Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα είναι διαφορετική. Πρόκειται για παίκτη που, κοιτώντας τους μέσους που έχουμε… ο προπονητής μας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μας.

Ως εκ τούτου, πρέπει να δεχτούμε πως βρίσκεται στην αγορά μέχρι σήμερα. Υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, για το οποίο δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό. Επομένως ο Όρτα αποτελεί προς το παρόν παίκτη της Μπράγκα, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις που κάνουμε»,
ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Σαλβαδόρ.

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Αντρέ Όρτα δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση της Μπράγκα και πως τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως να τρέξει το θέμα της πώλησής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x