Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Μπίτολο στον Ατρόμητο

Σε ρυθμούς… Καλλονής κινούνται στον Ατρόμητο από σήμερα με το βάρος στην προετοιμασία να πέφτει εξ ολοκλήρου στο συγκεκριμένο ματς κόντρα στην υποβιβασμένη ομάδα της Μυτιλήνης.

Την προετοιμασία του σε φουλ ρυθμούς για το ματς της Κυριακής κόντρα στην Καλλονή άρχισε ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να θέλουν τη νίκη λίγες μέρες πριν από την οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων σχετικά με το αν θα ισχύσει η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Σε περίπτωση που τελικά επιστραφούν οι τρεις βαθμοί, τότε η νίκη επί της Καλλονής θεωρείται απαραίτητη, καθώς θα διατηρηθούν και οι μαθηματικές ελπίδες για την 6η θέση της Super League. Ειδάλλως, τόσο το ματς με την ομάδα της Μυτιλήνης όσο και την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο αποκτά χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας, από τη σημερινή προπόνηση έλειψε ο Μαριάνο Μπίτολο που ταλαιπωρείται από ίωση και αφού πήρε φαρμακευτική αγωγή, επέστρεψε στο σπίτι του. Σε κάθε περίπτωση πολύ δύσκολα τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στον Ασπρόπυργο.

* Στην Εθνική Αρμενίας Κ19 κλήθηκε πάλι ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Κ17 Νίκος Μελικιάν για προπονήσεις και φιλικό αγώνα με το Ισραήλ. Ο Μελικιάν θα αναχωρήσει αύριο και θα επιστρέψει στις 14 Απριλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x