Stoiximan Super League

«Πράσινα» σενάρια για Γιαννιώτα

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ παρουσιάζεται ο Γιάννης Γιαννιώτας και, όπως γράφει σήμερα η SportDay, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Αμφίβολο κρίνεται το μέλλον του Γιάννη Γιαννιώτα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, αφού αυτή τη στιγμή ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Όλιβερ Ρεκ.

Από την Παρασκευή ξεκίνησε η Zweite Liga και ο 21χρονος άσος πολύ δύσκολα θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι ο πρώην παίκτης του Άρη βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ομάδας και, σύμφωνα με τη SportDay, από κύκλους μάνατζερ διέρρευσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Γιαννιώτα.

Προτεραιότητα για τον ποδοσφαιριστή είναι η παραμονή στο εξωτερικό, αλλά δεν αποκλείεται αν το «τριφύλλι» - που θα κινηθεί για εξτρέμ, εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League – τού κάνει επίσημη πρόταση, να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο νεαρός εξτρέμ πήγε την περσινή σεζόν στον γερμανικό σύλλογο, όπου στην δεύτερη κατηγορία είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ. Επίσης, είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές, ενώ έχει φορέσει 12 φορές (1 τέρμα) τη φανέλα με το εθνόσημο με την Ελπίδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x