Stoiximan Super League

Πουλάει, αλλά δεν «ξεπουλάει» Κιβρακίδη ο Ατρόμητος

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ατρόμητου στην πρώτη πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για τον Κυριάκο Κιβρακίδη, ωστόσο δεν αποκλείεται το deal με το σωστό αντίτιμο. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Ένας από τους επικρατέστερους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να φέρουν λεφτά στα ταμεία του Ατρόμητου το φετινό καλοκαίρι, εκτός από τον Βασίλη Μπάρκα, ήταν και ο Κυριάκος Κιβρακίδης, με τις τελευταίες εξελίξεις να επιβεβαιώνουν τις αρχικές προβλέψεις.

Ο φουλ μπακ του Ατρόμητου που ήταν από τους διασωθέντες της φετινής σεζόν για τους Περιστεριώτες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, που θέλουν το συμπλήρωμα του Τζιαντομένικο Μέστο στο δεξί άκρο της άμυνας και ο 23χρονος άσος θεωρείται ο πλέον κατάλληλος.

Το «τριφύλλι» προσέγγισε τον Ατρόμητο, αλλά στις πρώτες επαφές παρατηρήθηκε οικονομική διαφορά, καθώς η ομάδα του παίκτη ζητά περί τις 400.000-500.000 ευρώ, τη στιγμή που το «τριφύλλι» δεν προσέφερε πάνω από 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τη σημαντική διαφορά που παρατηρείται, το deal είναι πιθανό να επιτευχθεί αρκεί φυσικά ο Παναθηναϊκός να καταθέσει πρόταση που να προσεγγίζει τις απαιτήσεις του Ατρόμητου, που από την πλευρά του δεν είναι διατεθειμένος να πέσει (πολύ) από το ποσό που ζητάει.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση πρέπει να σημειωθούν δύο σημαντικά στοιχεία. Ο Ατρόμητος πορεύεται πάντα με τη λογική ότι «δεν κόβει το δρόμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή», αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, οπότε είναι ανοιχτός σε πώληση ειδικά αυτή την περίοδο, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα, χωρίς βέβαια να εκβιάζει καταστάσεις σε βάρος της νυν ομάδας που τον ανέδειξε.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x