Stoiximan Super League

Πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ «γυάλισε» στην Μπαρτσελόνα!

Το μάτι της Μπαρτσελόνα προσέλκυσε ένας εκ των πιτσιρικάδων του ΠΑΟΚ! Ο 13χρονος Χρήστος Τζόλης φόρτωσε τα δίχτυα σε τουρνουά στη Σουηδία κι εκτός των άλλων, εντυπωσίασε και τον σκάουτερ των Καταλανών

Οι παίκτες της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος. Ένας απ’ αυτούς της U-13, όμως, σημείωσε… limit up στη Σουηδία!

Συμμετέχοντας μαζί με τους συμπαίκτες του στο τουρνουά «Lennard Johansson» που έγινε στη Σόλνα, ο 13χρονος Χρήστος Τζόλης ήταν ένας εκ των βασικών λόγων που οι μικροί του «δικεφάλου του Βορρά» έφτασαν στον τελικό (όπου και ηττήθηκαν στα πέναλτι από τη Ραπίντ Βιέννης).

Και πώς να μην είναι έτσι, απ’ τη στιγμή που πρόλαβε σε 5 παιχνίδια να σημειώσει 12 γκολ. Μια επίδοση που τον έκανε θέμα στην κορυφαία εφημερίδα «Aftonbladet», μα κυρίως του άνοιξε μια τεράστια πόρτα.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζόλης δεν αναδείχθηκε απλώς αποκάλυψη της διοργάνωσης. Αλλά κέντρισε και το ενδιαφέρον του σκάουτερ της Μπαρτσελόνα, Ντένις Σίλβα, ο οποίος βρέθηκε (όπως κι εκπρόσωποι των Λίβερπουλ, Γιουβέντους και Ατλέτικο) στις εξέδρες.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x