Stoiximan Super League

«Βουβός» πόνος από Πισάρο στην κηδεία της θείας του στο Μεξικό

Στην κηδεία της θείας, που δολοφονήθηκε το Σάββατο, ο Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ.

Το θλιβερό καθήκον να συνοδεύσει την θεία του στην τελευταία της κατοικία επιτέλεσε την Τετάρτη ο Ροδόλφο Πισάρο. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ταξίδεψε στην πατρίδα του μετά την είδηση πως η θεία του δολοφονήθηκε, ενώ στην ίδια επίθεση στην οικία της τραυματίστηκαν, αλλά ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου, ο θείος και η μητέρα του.

Κατά την άφιξή του στο Μεξικό, ο Πισάρο δεν έκανε δηλώσεις με τον πατέρα του να τον αναμένει και να αρκείται να πει λίγα πράγματα μετά την κηδεία. «Ο Ροδόλφο είναι πολύ λυπημένος για αυτό που συνέβη, ήταν μια τραγωδία και θα θέλαμε να αφήσουμε τις αρχές να εργαστούν και οι ένοχοι να πληρώσουν για την ενοχή τους», σχολίασε και πρόσθεσε πως «υπάρχει μεγάλη ενότητα στην οικογένειά μας. Όλη η οικογένεια της γυναίκας μου είναι πολύ πληγωμένη, υποφέρουν πολύ και θέλουμε οι αρχές να εργαστούν και να μας βοηθήσουν να βρούμε τους δράστες».

«Δεν ενοχλούμε κανέναν. Οσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν πως ερχόμαστε από ταπεινές ρίζες. Είμαστε μια ήρεμη οικογένεια που ασχολείται με το πετρέλαιο και ζούμε από τη δουλειά μας», είπε ακόμη ο πατέρας του 30χρονου άσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x