Stoiximan Super League

Πετράκης: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, πληρώσαμε τον κακό τρόπο με τον οποίο μπήκαμε στο δεύτερο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα της ομάδας του στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0 και κάνοντας το 2/2 στο ξεκίνημα της φετινής Stoiximan Super League.

Μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα, ο προπονητής των Αγρινιωτών, Γιάννης Πετράκης, τόνισε ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πλήρωσε τον κακό τρόπο με τον οποίο μπήκε στο δεύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού:

«Το πρώτο γκολ είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, θεωρώ πως ήμασταν πιο επικίνδυνοι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Βέβαια, αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού δεν μας αφήνει κάτι, πιστεύω πως πληρώσαμε τον κακό τρόπο με τον οποίο μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ξέραμε πως τα πράγματα στην Τούμπα δεν είναι εύκολα, ειδικά αφού δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, αλλάξαμε τον σχηματισμό, για να βοηθήσουμε την ομάδα και να παίξει με μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά αντί να μας βοηθήσει μας δημιούργησε περισσότερα προβλήματα, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου επικίνδυνοι. Οπότε με την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο και με τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δίκαια κέρδισε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x