Stoiximan Super League

Ξέσπασμα Πετράκη: «Ο Τσέτσιλας το πήγε σώνει και καλά να χάσουμε, πάει πίσω το ποδόσφαιρο»!

Ξέσπασμα του Γιάννη Πετράκη μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Βόλο για τη διαιτησία του Τσέτσιλα και την αποβολή του Στάγιτς!

Ξέσπασε μέχρι και πράος Γιάννης Πετράκης για τη διαιτησία στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Βόλο!

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα της ομάδας του από τους Θεσσαλούς και στάθηκε στις αποφάσεις του Κωνσταντίνου Τσέτσιλα! Θυμίζουμε, ο Παναιτωλικός έχει σοβαρά παράπονα, κυρίως για την αποβολή του Στάγιτς στο 26' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μία φάση, ενώ φωνάζει και για το πέναλτι στο φινάλε, με το οποίο ο Βόλος πήρε τη νίκη.

Ο Γιάννης Πετράκης, λοιπόν, είπε, εμφανώς εκνευρισμένος: «Κάνουμε από την αρχή της χρονιάς μία σπουδαία προσπάθεια, με σεβασμό και με καλή φιλοσοφία ως ομάδα. Δεν θα πρέπει να το χαλάμε. Δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία, αλλά σήμερα θα μου επιτρέψετε. Δεν υπήρχε αποβολή, αλλά εκτός αυτού ο συγκεκριμένος άνθρωπος το πήγε ''σώνει και καλά'' να χάσουμε. Αν δεν είμαστε καλοί ΟΚ, να χάσουμε. Αλλά να μας υποχρεώνουν έτσι; Πάει το ποδόσφαιρο πίσω. Είναι η τελευταία φορά, που θα μιλήσω. Είναι άδικο για μία ομάδα όπως τον Παναιτωλικό να συμπεριφέρονται έτσι».

Δείτε τις δηλώσεις του:



Και οι επίμαχες φάσεις:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x