Stoiximan Super League

Πετράκης: «Μας άφησε πικρία»

Δεν άξιζε να χάσει απ' την Καλλονή ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο Γιάννης Πετράκης, υπογραμμίζοντας την καλή εικόνα και τις φάσεις που είχε η ομάδα του μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Βαθμό ή βαθμούς θα μπορούσε να 'χε πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν ήταν πιο συγκεντρωμένος στην αρχή του ματς (όπου δέχθηκε το γκολ απ' την Καλλονή) ή αν είχε μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του, σύμφωνα με τον προπονητή του, Γιάννη Πετράκη.

«Νομίζω ότι σήμερα πληρώσαμε ένα κακό πρώτο πεντάλεπτο, επτάλεπτο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, που η Καλλονή μέσα από στημένες φάσεις κατάφερε να προηγηθεί. Στη συνέχεια η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες, η εικόνα που είχαμε σαν ομάδα, οι προϋποθέσεις κι οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε νομίζω ότι μας αδικεί και μας αφήνει μια πίκρα. Πιστεύω απ' το σημερινό παιχνίδι δικαιούμαστε περισσότερα πράγματα. Αυτά είναι, όμως, μέσα στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι αν έχουμε αυτή τη συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, στο τέλος θα εισπράξουμε αυτό που δικαιούμαστε, καθώς κάποια στιγμή αποδίδεται δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x