Stoiximan Super League

Πετράκης: «Δικαιούμασταν το γκολ»

Στις αποτυχημένες προσπάθειες του Παναιτωλικού να σκοράρει ακόμα και με δέκα παίκτες στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα από τη Λαμία.

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως ο Παναιτωλικός ατύχησε από την αρχή στο ματς με τη Λαμία με την αποβολή του Σιέλη, θεωρεί πως ήταν παραγωγικοί, δημιούργησαν ευκαιρίες κι έχασαν και πέναλτι και ζήτησε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια συμπεριφορά και στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Νομίζω πως δικαιούμασταν και με το παραπάνω το γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας πήγαινε από την αρχή, είχαμε την αποβολή νωρίς, θέλω να πω πως η προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες ήταν πολύ μεγάλη. Θεωρώ πως η εικόνα του παιχνιδιού αδικεί πάρα πολύ την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, γιατί γίναμε πάρα πολύ επικίνδυνοι και πιο παραγωγικοί από τον αντίπαλο.

Χάσαμε πέναλτι, νομίζω, όμως, πως το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ άδικο, με βάση και το πότε μπήκε το γκολ του αντιπάλου και την αποβολή και τις προϋποθέσεις που έγιναν. Όμως, σημαντικό για εμένα είναι η προσπάθεια που έγινε, όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας ήθελε σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο και ακόμα πιο πολύ γιατί αν έχουμε αυτή τη συμπεριφορά κι αυτό τον τρόπο που παίζουμε, πιστεύω κι είμαι σίγουρος πως στο τέλος όλα αυτά που είναι άδικα και χάνονται θα μας επιστραφούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x