Stoiximan Super League

«Περιμένουμε άψογη διαιτησία από Δελφάκη»

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά παράπονα από τα εις βάρος του διαιτητικά λάθη στα τελευταία του παιχνίδια. Και μέσω κύκλων κάνει σαφές πως περιμένει να δει μια άψογη διαιτησία απ’ τον Δελφάκη στην Κρήτη.

Αρκετά παράπονα έχουν στον Παναθηναϊκό από τα διαιτητικά λάθη που γίνονται εις βάρος της ομάδας στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Το φαινόμενο έχει ήδη παρατηρηθεί στις τάξεις του τριφυλλιού και γι' αυτό μέσω κύκλων υπογραμμίζουν πως περιμένουν μια υποδειγματική διαιτησία από τον Δελφάκη και τους βοηθούς του στο προσεχές παιχνίδι με τον Εργοτέλη, προκειμένου να μπει... τελεία στο κακό σερί.

«Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη διαιτησία της Κυριακής σε συνέχεια των τελευταίων επανειλημμένων και συνεχόμενων λαθών εις βάρος της ομάδας μας. Συγκεκριμένα, ξεκινώντας από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λεωφόρο και τα εξόφθαλμα πέναλτι που είχε αρνηθεί τότε ο Κουκουλάκης στο πρώτο ημίχρονο ακολούθησε μια σειρά αγώνων (με ΟΦΗ, Αστέρα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό Βόλου και Πανθρακικό) στους οποίους, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, έγιναν «χοντρά» λάθη από τους διαιτητές εις βάρος του Παναθηναϊκού. Επειδή το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο αναμένουμε από τον Δελφάκη και τους βοηθούς του μια άψογη διαιτησία που θα σταματήσει αυτό το «σερί» και δεν θα αφήσει περιθώρια συζήτησης μετά τον αγώνα», σχολίαζαν χαρακτηριστικά κύκλοι της πράσινης ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x