Stoiximan Super League

Ο Περέιρα ήταν στην ενδεκάδα της Ρίβερ Πλέιτ στο τελευταίο ματς της καριέρας του Αλμέιδα!

Ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα συμφώνησε με την ΑΕΚ, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να έχει υπάρξει συμπαίκτης του Ματίας Αλμέιδα στη Ρίβερ Πλέιτ!

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει -όπως όλα δείχνουν- έως το 2026 ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα.

Η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο Αργεντινό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε και έρχεται να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα, ο Περέιρα γνωρίζεται πάρα πολύ καλά με τον «Πελάδο», με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Ρίβερ Πλέιτ όταν ήταν στα πρώτα χρόνια της καριέρας του και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» ετοιμαζόταν να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε παίκτης των Γιουβέντους, Γουότφορντ και Ουντινέζε ήταν μαζί στην ενδεκάδα με τον Αλμέιδα, όταν εκείνος έδινε το τελευταίο ματς της καριέρας του!

Περέιρα: Ήταν στην ενδεκάδα της Ρίβερ Πλέιτ στο τελευταίο ματς της καριέρας του Αλμέιδα!

Συγκεκριμένα, πρέπει να γυρίσουμε 13 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στις 22 Ιουνίου του 2011 όταν η Ρίβερ Πλέιτ έδινε το πρώτο μπαράζ παραμονής στην πρώτη κατηγορία, στην -πιθανότατα- δυσκολότερη κατάσταση που βίωσε στην ιστορία της.

Με τον Αλμέιδα που φορούσε το περιβραχιόνιο στη μεσαία γραμμή και τον Περέιρα στη δεξιά πλευρά, οι «εκατομμυριούχοι» δεν τα κατάφεραν απέναντι στη Μπελγράνο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Στο δεύτερο ματς και στην ισοπαλία με 1-1 ο «Πελάδο» δεν είχε αγωνιστεί λόγω τιμωρίας, με τη Ρίβερ να γεύεται το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Ρίβερ ήταν η πρώτη ομάδα της καριέρας του Περέιρα, με την οποία μέτρησε 45 συμμετοχές, μοιράζοντας και τέσσερις ασίστ. Το καλοκαίρι του 2011 έκανε το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ουντινέζε αντί 2 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, έχει υπάρξει συμπαίκτης και με τον Νόρντιν Άμραμπατ κατά την παρουσία τους στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Γουότφορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x