Stoiximan Super League

Πέκχαρτ: «Να ξαναζήσουμε στιγμές όπως της κατάκτησης του Κυπέλλου»

Την ευχή να επαναληφθούν για την ΑΕΚ πανηγυρικές στιγμές όπως αυτές με την κατάκτηση του Κυπέλλου έκανε ενόψει της νέας χρονιάς ο Τόμας Πέκχαρτ.

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα πάρει τα πάνω της και τη νέα χρονιά θα δώσει χαρά στον κόσμο της εμφανίστηκε ο Τόμας Πέκχαρτ.

Μιλώντας στη NOVA, ο Τσέχος χαρακτήρισε κορυφαία στιγμή του 2016 την κατάκτηση του Κυπέλλου και εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα και οι οπαδοί θα ξαναζήσουν γρήγορα τέτοιες στιγμές.

Δήλωσε χαρούμενος, δε, για την παραμονή του στην Ελλάδα και για το γεγονός ότι πλέον παίρνει ευκαιρίες για να αγωνίζεται.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πέκχαρτ

«Αναμφισβήτητα η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι η κορυφαία στιγμή της χρονιάς που πέρασε για την ομάδα μας και ελπίζω να ζήσουμε παρόμοια συναισθήματα μέσα στο 2017. Θέλω να ευχηθώ στους φίλους της ΑΕΚ να έχουν καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Να τους ευχαριστήσω που έρχονται και μας υποστηρίζουν.

Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο ακόμα και για τον κόσμο, αλλά αυτοί συνεχίζουν και στέκονται στο πλευρό μας. Θέλω να τους ευχηθώ τα καλύτερα και μέσα στο 2017 να αρχίσουμε καλά τη σεζόν και να δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί.

Το 2016 επέλεξα να έρθω εδώ. Ήταν μια διαφορετική χώρα απ' αυτές που είχα ζήσει στο παρελθόν, αλλά πάντα ήταν όνειρό μου να παίξω σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, με θάλασσα και ήλιο. Είμαι χαρούμενος και ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά τώρα παίρνω ευκαιρίες, βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα κι αυτό με χαροποιεί. Όταν σκοράρω, κάθε παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο για μένα και την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x