Stoiximan Super League

«Παρόντες στο κάλεσμα της ΑΕΚ»

Στην πρόθεση να συνδράμει την προσπάθεια της ΑΕΚ για μια νέα εποχή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου απέδωσε τη συνεργασία μαζί της η Lancia.

Την έναρξη της συνεργασίας της με την ΑΕΚ ανακοίνωσε η Lancia.

Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στο κάλεσμα της «Ένωσης» για μια νέα εποχή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφού χαρακτηρίζει, λοιπόν, τον σύλλογο, «ζωτικό σύνδεσμο του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και του Βυζαντίου με τη σύγχρονη Ελλάδα», δηλώνει αποφασισμένη να στηρίξει την προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη να τον αναγεννήσει.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Lancia Α.Ε. - μέλος του Ομίλου Συγγελίδη - προχώρησε σε συμφωνία χορηγίας με την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως για την αγωνιστική περίοδο 2013 - 2014. Ο ιστορικός αθλητικός σύλλογος της ΑΕΚ είναι ο ζωτικός σύνδεσμος του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας αλλά και του Βυζαντίου με την σύγχρονη Ελλάδα. Μέσα δε από την μακροχρόνια πορεία της και τους συνεχείς αγώνες της, αποτελεί ζωντανό παράδειγμα του «ανταπεξέρχεσθαι» στις δυσκολίες.

Σήμερα, σε μια περίοδο δύσκολων αποφάσεων και επιλογών για την ΑΕΚ, ένας αυτοδημιούργητος και πετυχημένος επιχειρηματίας διεθνούς εμβέλειας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδος και θέτει υψηλά ιδανικά προκειμένου να την οδηγήσει στην κορυφή.

Με όραμα, πίστη στην αρχή της δημιουργίας αλλά και αφοσίωση στους στόχους, έρχεται να ηγηθεί της προσπάθειας να γίνει η ΑΕΚ ανταγωνιστική με προοπτική και μέλλον. Με κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε από την αρχή» ο κ. Μελισσανίδης κήρυξε τη νέα εποχή που αρχίζει για τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο.

Η Lancia που εκπροσωπείται από τον Όμιλο Συγγελίδη, ξεκίνησε μια νέα πορεία στην ελληνική αγορά εδώ και δύο χρόνια, με απόλυτη επιτυχία μέχρι στιγμής. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μείνει απαθής στο κάλεσμα της ΑΕΚ για μία νέα αρχή, μια νέα εποχή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα νέο ξεκίνημα προς την επιτυχία. Γνωρίζοντας καλά την πορεία της δημιουργίας και της επιτυχίας, έρχεται να δώσει το δικό της μερίδιο υποστήριξης στην μεγάλη και σημαντική προσπάθεια ανασυγκρότησης της ΑΕΚ.

Η Lancia με ιστορία πλέον των 100 ετών έχει κερδίσει μια περίοπτη θέση στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η επιτυχία της δε, οφείλεται σε αξίες όπως η καινοτομία, η προηγμένη τεχνολογία, το αξεπέραστο ιταλικό στιλ σχεδίασης, η κορυφαία ποιότητα υλικών αλλά και οι αμέτρητες επιτυχίες της σε αγώνες αυτοκινήτων παγκοσμίων και εθνικών πρωταθλημάτων»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x