Stoiximan Super League

Παράσχος: «Δεν είναι ντροπή το αντιποδόσφαιρο»

Ο Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκε στην ανάγκη του Απόλλωνα να πάρει βαθμούς στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως δεν θέλει να ξαναδεί την ομάδα του να παίζει τόσο αμυντικό. Ζήτησε πέντε μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα και καθόλου από την εικόνα του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, παραδέχτηκε πως η ομάδα του έπαιξε «αντιποδόσφαιρο» τονίζοντας πως τον ενδιέφεραν μόνο οι βαθμοί.

Αναλυτικά:

«Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό που θα μας βοηθήσει. Εγώ θα μείνω μόνο στο αποτέλεσμα, γιατί πολύ σπάνια με όσες ομάδες ήμουν είχαμε παίξει τόσο πίσω. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο και δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Ήμασταν καλοί στα στημένα και εκμεταλλευτήκαμε την κούραση της ΑΕΚ. Να μην ξαναπαρουσιάσουμε αυτή την εικόνα και να τελειώσουμε παιχνίδι χωρίς ευκαιρία. Δεν είναι ντροπή να πούμε ότι παίξαμε αντιποδόσφαιρο. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς και τους θέλαμε με κάθε τρόπο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση, πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με μεγάλη άνεση παρά τις απουσίες που είχε».

Για την τακτική του: «Στα ματς που είχα δει τον Απόλλωνα πριν έρθω δεν είχε ξαναπαίξει με πέντε πίσω. Πιστεύω ότι στο αμυντικό πήγαμε καλά».

Για τις μεταγραφές: «Πρέπει οπωσδήποτε να κινηθούμε στα μεταγραφικά. Δυστυχώς άμα θέλουμε να σωθούμε πρέπει να ενισχυθούμε με τουλάχιστον πέντε παίκτες. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να γίνει αυτό τον Ιανουάριο, όμως στη συζήτηση που είχα υπήρξε η διάθεση να γίνουν αυτές οι κινήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x