Stoiximan Super League

Παράσχος: «Εβδομάδα Παθών για τον Απόλλωνα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ως... εβδομάδα Παθών χαρακτήρισε αυτή για τον Απόλλωνα ο Γιώργος Παράσχος σε δηλώσεις του στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός του Απόλλωνα στέκεται στο γεγονός ότι έχει τρία παιχνίδια στη σειρά με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα αυτή.

"Είναι μια εβδομάδα των Παθών για μας. Είχαμε το ματς με τον Ολυμπιακό, τώρα τον Παναθηναϊκό μετά τον ΠΑΟΚ. Τρία απαιτητικά παιχνίδια. Αν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτά τα ματς και να πάρουμε κάποιους βαθμούς και με τη διακοπή που ακολουθεί θα είναι πιο άνετα για μας», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν φοβάμαι την ομάδα από δυνάμεις. Είχαμε τραυματισμούς που προέκυψαν και τεράστια προβλήματα με τον κορωνοϊό, καθώς χάναμε κάθε εβδομάδα σχεδόν τρεις παίκτες, οι οποίοι έμπαιναν σε καραντίνα και αυτές τις ισορροπίες δεν μπορούμε να τις κρατήσουμε. Και το κυριότερο για μένα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές λύσεις γι΄αυτά τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ώστε να μπορούσαμε να δώσουμε κάποιες ανάσες σε ορισμένους παίκτες που έχουν τραβήξει όλο το λούκι», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x