Stoiximan Super League

Παράσχος: «Δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση»

Στη διαφορά των παικτών του Ατρομήτου σε άμυνα και επίθεση στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως δέχονται εύκολα γκολ και σκοράρουν δύσκολα, παρά την εμπειρία των παικτών τους, στάθηκε στο άγχος και περιμένει ενίσχυση επιθετικά στις μεταγραφές του Γενάρη.

Αναλυτικά: «Είμαστε δύσκολοι στο γκολ, μέχρι τώρα δεχόμασταν και εύκολα γκολ και δεν είναι τυχαίο πως έχουμε τη χειρότερη άμυνα. Παρότι έχουμε μια έμπειρη άμυνα και ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από μεγάλες ομάδες. Δεν μπορούμε να βρούμε την ισορροπία, να ανοίξουμε το σκορ και να παίρνουμε βαθμούς.

Μας διακρίνει ένα τεράστιο άγχος, πίστευα μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα, το σκορ που κάναμε και το ποδόσφαιρο, πως θα ήμασταν καλύτεροι, άσχετα αν και ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός σήμερα. Πάλι απογοητευτήκαμε. Θα κοιτάξουμε μέσα από μια μικρή ενίσχυση στον επιθετικό τομέα να ξεφύγουμε από τη θέση που είμαστε και στον δεύτερο γύρο να πάρουμε αποτελέσματα και να πάμε καλύτερα βαθμολογικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x