Stoiximan Super League

Παράσχος: «Δεν έχουμε κάνει σωστή προετοιμασία»

Στην έλλειψη σωστής προετοιμασίας απέδωσε την αγωνιστική εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στην ΑΕΛ ο Γιώργος Παράσχος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Ριζούπολη.

Ο τεχνικός της «Ελαφρός Ταξιαρχίας» τόνισε πως οι παίκτες του έχουν ταλαιπωρηθεί τη φετινή περίοδο και πως έρχονται συνεχώς νέοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Ικανοποιήθηκε από την εικόνα της ομάδας του και στα δύο ημίχρονα και στάθηκε στην τύχη που είχαν στην πίεση της ΑΕΛ στα τελευταία λεπτά, στεκόμενος στη δουλειά που θα γίνει στη διακοπή, λόγω των εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά: «Δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά αυτή η ομάδα είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη, κατ’ αρχήν δεν έχει κάνει προετοιμασία, ήρθαν πάρα πολλοί καινούργιοι παίκτες, έρχονται σταδιακά, και όλη η ομάδα μαζί, τον καιρό που είμαι εγώ, έχει κάνει πολύ λίγες προπονήσεις όλοι μαζί» τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα που δήλωσε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε.

Με ευχαριστεί η εικόνα της ομάδας, ειδικά όταν το γυρίσαμε στο 4-2-3-1 και το κυριότερο είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, ήμασταν λίγο τυχεροί στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο που η ΑΕΛ μας πίεσε πάρα πολύ και είχε και το δοκάρι. Πάνω απ’ όλα, μπορέσαμε στους χώρους που βρήκαμε, κερδίσαμε το πέναλτι και πετύχαμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Ειδική «μνεία» έκανε στη διακοπή που ακολουθεί, λόγω Εθνικής. «Το κυριότερο είναι ότι θα μας βοηθήσει και η διακοπή του πρωταθλήματος για να κάνουμε μια μικρή προετοιμασία για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα. Φάνηκε ότι ορισμένα παιδιά δεν άντεξαν, αλλά πάλευαν με "νύχια και με δόντια" να σταθούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο χρόνος της διακοπής για μας είναι "βάλσαμο"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x