Stoiximan Super League

«Παράδοξος τραυματισμός του Μπάλλα»

Σε 10 μέρες περίπου ο Παναγιώτης Μπάλας θα μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις και σε 1,5 μήνα θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα του Ατρομήτου, όπως δήλωσε ο Δρ. Πισκοπάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεν θα αργήσει να επανέλθει ο Παναγιώτης Μπάλλας στους αγωνιστικούς χώρους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Πισκοπάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Περιστεριωτών τόνισε ότι ο 22χρονος μέσος θα ξεκινήσει τρέξιμο σε δέκα μέρες και σε περίπου 1,5 μήνα θα μπορέσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Πισκοπάκης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα

«Ο τραυματισμός ήρθε με εντελώς παράδοξο τρόπο. Συμβαίνει ένας ποδοσφαιριστής να χτυπάει έναν συμπαίκτη, όχι όμως ο παίκτης να χτυπάει τον συμπαίκτη του και να έρχεται τέτοιος τραυματισμός.

Έπαθε εγκάρσιο κάταγμα. Ο Ταυλαρίδης τον βρήκε με το γόνατο. Δεν είχε εξωτερικό τραύμα. Χειρουργήθηκε την επόμενη ακριβώς μέρα. Τοποθετήθηκε μία οστιοσύνθεση και σε περίπου δέκα μέρες θα μπορεί να προπονηθεί.

Δεν θα μείνει πίσω από φυσική κατάσταση και σε περίπου 1,5 μήνα θα συμμετέχει κανονικά. Ο κίνδυνος είναι να μην πέσει και να μην ξεκολλήσει. Μπήκε και βγήκε την άλλη μέρα το πρωί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x