Stoiximan Super League

Παπαϊωάννου: «Τα μασκαριλίκια που είδαμε από τον διαιτητή και τον Λανουά να λέει ''μια χαρά'' δεν μας αντιπροσωπεύουν»

Άστραψε και... βρόντηξε μετά την ήττα της Λαμίας από τον Πανσερραϊκό ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Σε ένα ματς με εκατέρωθεν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, ο Πανσερραϊκός πέρασε από το «Αθ. Διάκος», επικρατώντας με σκορ 2-1 της Λαμίας στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Stoiximn Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μίλησε στην κάμερα της Cosmote, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία του κ. Τσέτσιλα, τόσο στο αποψινό ματς, όσο και σε εκείνο του Κυπέλλου με την Κηφισιά, ενώ, αναφέρθηκε και στον κ. Λανουά.

Παράλληλα, τόνισε πως έτσι όπως πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα φτάσει στον... πάτο, δηλώνοντας πως στο τέλος θα ασχολούνται μόνο παράγοντες... στοιχηματάκηδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


«Δεν θα τοποθετηθώ μόνο για το αποψινό, αλλά και για το προηγούμενο. Είμαι ένας άνθρωπος που αποφεύγω τις συνεντεύξεις για το ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά πλέον με αυτά που βλέπουμε δεν γίνεται να το αποφύγω και ας έχει πει ο κ. Λανουά να μην βγαίνουμε να μιλάμε, να μην κάνουμε αναρτήσεις.

Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Λανουά, εμένα με ενδιαφέρει το καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαιτησία σήμερα αλλοίωσε το αποτέλεσμα, όπως έκανε και πριν τέσσερις ημέρες ο ίδιος διαιτητής στο Κύπελλο με τη Κηφισιά. Εκεί υπήρχε ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα, ανύπαρκτο πέναλτι. Δεν λέω ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά διαμόρφωσε αποτέλεσμα ο κ. Τσέτσιλας. Σήμερα πάλι διαμορφώνει αποτέλεσμα. Στο 9ο λεπτό σφυρίζει και κόβει τη φάση και γίνεται γκολ. Μπορεί να ήταν ένα άλλο παιχνίδι τώρα.

Έρχεται να μου ισοψηφήσει, δίνοντας κόκκινη στον Πανσερραϊκό. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αυτά, μόνο η πραγματικότητα. Την κόκκινη κάρτα που πήραμε εμείς δεν θα την σχολιάσω, ας το κάνουν άλλοι. Είναι μια φάση που για άλλους υπάρχει, για άλλους όχι. Η φάση στο 81ο λεπτό όμως, είναι γκολ για τη Λαμία και σφύριξε και το ακύρωσε.

Κάποιοι παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βάζουμε τα χρήματά μας. Ούτε στοιχηματάκηδες είμαστε, ούτε προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημά μας από το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξει η πολιτεία σοβαρά ποιοι άνθρωποι βάζουν λεφτά στο ποδόσφαιρο, από που τα βάζουν και ποιοι διοικούν αυτό το ποδόσφαιρο. Εγώ, αν συνεχίσει έτσι, και πολλοί άλλοι νομίζω, δεν έχουμε καμία δουλειά σε αυτό το ποδόσφαιρο. Δηλαδή να το ορίζουν άλλοι και εμείς να είμαστε να πετάμε τα χρήματά μας. Αυτά τα μασκαριλίκια που είδαμε απόψε από τον κ. Τσέτσιλα και ο κ. Λανουά από πάνω να λέει «μια χαρά είναι, μια χαρά είναι», δεν μας αντιπροσωπεύουν σαν αθλητισμό.

Αυτή είναι η άποψή μου. Οι παράγοντες της ΕΠΟ, τους ψηφίσαμε για να πάει καλά το ποδόσφαιρο, αλλά όπως πάει θα φτάσει στον πάτο. Σε λίγα χρόνια δεν θα ασχολείται ούτε ένας υγιής παράγοντας με το ποδόσφαιρο, μόνο οι στοιχηματάκηδες».


Δείτε την ανάλυση των επίμαχων φάσεων του αγώνα από την Ελένη Λαμπαδαρίου από τη «Δίκη στον ΣΚΑΪ».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x