Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σε πιάνει τρέλα που δεν έχουμε ακόμη νίκη - Αξίζει πολλά αυτή η Εθνική»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την… οξύμωρη πορεία του Λεβαδειακού, την παραίτησή του που δεν είχε γίνει δεκτή, αλλά και την Εθνική ομάδα όπως την έζησε από «μέσα».

Βέβαιος πως σύντομα οι πολύ καλές εμφανίσεις του Λεβαδειακού θα μετουσιωθούν σε νίκες παρουσιάστηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παπαδόπουλος. Ο προπονητής των Βοιωτών αναφέρθηκε στο πώς γύρισε η ομάδα του από το 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, την παραίτησή του προ λίγων εβδομάδων που δεν είχε γίνει δεκτή, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα, στον πάγκο της οποίας βρέθηκε ως υπηρεσιακός τον Ιούνιο.

Αναλυτικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στους Μιχάλη Τσόχο και Βάιο Τσούτσικα για:

-το αν τρελαίνεται που ο Λεβαδειακός δεν έχει νίκη παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις με τους μεγάλους: «Σε πιάνει τρέλα. Έχουμε κάνει ανατροπής και στις Σέρρες και με τον Ολυμπιακό, και με τον ΟΦΗ και τον Αστέρα ήμασταν καλύτεροι και δεν κερδίσαμε, και με τον ΠΑΟΚ χάσαμε πέναλτι και με τον Παναθηναϊκό χάσαμε στο τέλος. Είναι να μην τρελαίνεσαι; Πιστεύω πως όταν κάνουμε μια νίκη θα φύγει το άγχος. Δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά ευτυχώς έχουμε καλή εικόνα, οι παίκτες ακολουθούν την τακτική μας και πιστεύω πως θα έρθουν και οι νίκες. Προσπαθώ να βγάλω το άγχος από την ομάδα και ελπίζω η πρώτη νίκη να έρθει το Σάββατο».

-τη διπλή αλλαγή που έκανε στο 35’ απέναντι στον Ολυμπιακό: «Το κάνεις όταν θες να διορθώσεις κάτι που δεν πάει καλά ή όταν θες να προστατέψεις κάποιον, όπως τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που είχε κίτρινη κάρτα και είναι σημαντικός για μας. Διέκρινα ότι με τον Ζίνι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα από τα αριστερά. Δυστυχώς είχε ένα μικρό πρόβλημα, οι γιατροί έλεγαν πως θα έπρεπε να τον χρησιμοποιήσουμε για 25-30 λεπτά, αλλά το πήρα αυτό το ρίσκο και βγήκε. Στο 2-0 μπορεί να σε πάρει από κάτω, αλλά εμείς πιστέψαμε».

-τη μάχη για τη σωτηρία: «Μακάρι να κάνουμε 2-3 νίκες σερί και θα βρεθούμε εκεί που έχουμε θέσει ως στόχο, στις θέσεις 5-8. Με τη λήξη του πρώτου γύρου θα έχουν ξεκαθαρίσει περισσότερο τα πράγματα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά και όποιος κάνει δύο νίκες μπορεί να βρεθεί πάνω από τη μέση. Οι μικρομεσαίες ομάδες είναι περισσότερο ανταγωνιστικές, έχουν καλούς προπονητές και καλά ρόστερ, γι’ αυτό και δυσκολεύουν τις μεγάλες. Χαίρομαι που Έλληνες προπονητές κάνουν καλή σεζόν με τις ομάδες τους, για μένα είναι διπλή χαρά».

-την παραίτησή του που δεν είχε γίνει δεκτή: «Εγώ ηθικά θεώρησα σωστό τότε-παρότι η ομάδα είχε καλή εικόνα-να θέσω την παραίτηση στη διάθεση της διοίκησης. Ο ιδιοκτήτης, που είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ ποδόσφαιρο και αγαπά πολύ την ομάδα του, δεν την έκανε δεκτή. Συνέχισε και συνεχίζει να με στηρίζει για τον τρόπο δουλειάς μου. Έτσι συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο για τους στόχους μας. Όταν θα έρθει μια νίκη, θα φύγει το άγχος και θα έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

-το αν τον εξέπληξε η εικόνα της Εθνικής με την Αγγλία: «Για μένα δεν είναι έκπληξη. Η Εθνική ομάδα εδώ και καιρό κάνει πολύ καλή δουλειά, είναι ένα δεμένο γκρουπ και το είδα στα φιλικά που ήμουν στον πάγκο, με τη Γερμανία και τη Μάλτα τον Ιούνιο. Θα μπορούσε να χαθεί και το ματς, αλλά θα έλεγα το ίδιο. Αυτό που έγινε με την Μπάλντοκ τούς έφερε ακόμη πιο κοντά, είναι δύσκολο να ανταποκριθείς σε μια τέτοια συνθήκη. Αυτή η ομάδα αξίζει πάρα πολλά και με τον νέο προπονητή, που βάζει το δικό του στίγμα, πιστεύω πως θα έχει επιτυχίες».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x