Stoiximan Super League

Χωρίς Τάισον και Ζίβκοβιτς στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Δύο κομβικές απουσίες για τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Δύο σημαντικά προβλήματα θα έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή το απόγευμα (17:30).

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τόσο τον Αντρίγια Ζίκβοβιτς, ο οποίος δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες, όσο και τον Τάισον που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Κατά τα άλλα, ο Λουτσέσκου δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα θέματα πέραν των προαναφερθέντων.

«Σέντρα και πάλι στη Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Τρίπολη για ν’ αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο (16.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για το επικείμενο παιχνίδι, όπως κι ο Τάισον , που είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε με την ομάδα»
, αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος προπονητής είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x