Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Προς ανανέωση ο Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Αγοράζει τον Μεϊτέ, κοιτάει και για φορ-γκολτζή»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ από την Θεσσαλονίκη αρχικά αναφέρθηκε στα θέματα που έχει δρομολογήσει ο Δικέφαλος του βορρά και στη συνέχεια στον Μάκη Γκαγκάτση.

«Ο ΠΑΟΚ έχει δρομολογήσει αρκετά από τα θέματα που ήταν να κάνει γρήγορα, από αύριο μπορεί να έχουμε και οριστικές εξελίξεις. Από αύριο μπορεί να έχουμε εξελίξεις για την ανανέωση του Σβαμπ για παράδειγμα. Η δεύτερη ανανέωση είναι του Μεϊτέ που έρχεται, μεταγραφή ουσιαστικά από την Μπενφίκα. Τρίτη είναι του Κετζιόρα, έχουν γίνει βήματα προόδου για τον παίκτη διαπραγματευτικά.

Αν κάποιες από τις υποθέσεις δεν κλείσει μέχρι τις αρχές Ιουλίου ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να κινηθεί για άλλον ποδοσφαιριστή. Επίσης, θέλει έναν φορ με ικανότητα στο σκοράρισμα, αλλά και που θα βοηθάει ανασταλτικά, στο πρέσινγκ και σε αυτά τα θέματα»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχει συμφωνία με τον Θυμιάνη του Πανσερραϊκού, κινούνται για τον Τσιφτσή και τον Ζουγλή του Αστέρα, αλλά και τον Λιάβα του Παναιτωλικού».

Για την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση: «Από σήμερα και μετά δεν είναι ένα ενδεχόμενο, όλα τα μηνύματα φανερώνουν πως θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει την επόμενη ημέρα χωρίς το βασικό του στέλεχος μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Ο Σαββίδης δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα κάνει, κάποιο κενά θα καλυφθούν εκ των έσω με κάποια στελέχη που θα παραμείνουν».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x