Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΟΚ»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Θα ενδιαφερθεί για νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Θυμιάνης, Λιάβας και Τσιφτσής. Έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις, γνωρίζει τι συμβαίνει και προφανώς κάποια βήματα ακόμα έχουν υλοποιηθεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Για τον Ζ. Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει και για κάποια άλλη περίπτωση, είναι ανοιχτό. Δεν είναι από τις θέσεις που καίνε την ομάδα αυτή την στιγμή. Είπαμε ότι στη λίστα και ο Τσιφτσής, για αυτό το αφήνουμε».

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά σενάρια: «Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τον Ραμάλιο, αλλά είναι μια θέση που μάλλον ο ΠΑΟΚ θα ψαχτεί για να ενισχυθεί. Αυτή τη στιγμή έχει πέντε στόπερ, αλλά μάλλον ο Εκόνγκ θα πωληθεί. Δεν είναι μια τυχαία περίπτωση του Ραμάλιο, αλλά προς το παρόν δεν είναι η προτεραιότητα.

Έχει ενδιαφερθεί να μάθει τι ισχύει για Γιαννούλη και Πέλκα, ο Μορόν όμως είναι παίκτης του Άρη και δεν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής. Δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές του οι δύο προαναφερθέντες, αλλά ίσως ανοίξει κουβέντα ξανά το καλοκαίρι. Ο Πέλκας για παράδειγμα παίζει σε μια θέση που ο ΠΑΟΚ θα ψαχτεί, θέλει ενίσχυση μεσοεπιθετικά».


Για τον Γκαγκάτση: «Φαίνεται να πλησιάζει η ώρα για την υποψήφιότητά του. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται, ώστε αυτή την εβδομάδα ακόμα και την Κυριακή να επιβεβαιώσει τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x