Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ - Δεν έπρεπε να δώσει δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να πιστέψει στην ισοπαλία»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Toν απόηχο της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και όλα τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του «δικεφάλου» μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο γεγονός ότι επικρατούν χαμηλοί τόνοι στην ομάδα, καθώς ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μακρύς, ενώ στάθηκε και στο οφέλη της επικράτησης: «Kανείς δεν επηρεάζεται ακόμα από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στην κορυφή. Υπάρχει πολλής δρόμος ακόμα. Είχε ανάγκη να το πάρει το ματς με τον Παναθηναϊκό και ψυχολογικά και βαθμολογικά. Έπρεπε να μην δώσει δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ. Έπρεπε να το είχε καθαρίσει νωρίτερα. Είχε προοπτική για κάτι καλύτερο.

Κομβικές οι αλλαγές Τάισον και Ντεσπόντοφ. Είχαν αρχίσει οι κράμπες. Αν έβγαζαν 90λεπτο οι δυο τους θα ήταν μεγαλύτερο το σκορ.

Έζησε κάτι δύσκολο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν στον πάγκο. Ο Κωνσταντέλιας έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του. Κοιτάει πιο πολύ τέρμα πλέον. Δίκαια πήρε τη νίκη ο ΠΑΟΚ.»


Tέλος ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε και για τη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι στα μεταγραφικά: «Λίγοι θυμούνται ότι έχει ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός την Τετάρτη. Θα είναι εντελώς διαφορετική η ενδεκάδα. Σκέφτομαι για το αν θα βάλει τον Ότο. Είναι μια ευκαιρία για... γνωριμία. Είναι ακραίο για Λουτσέσκου. Ανοικτό για το αν θα παίξει έστω και ένα δεκάλεπτο ή τέταρτο.

Δεν έχει σβήσει η ελπίδα στις μεταγραφές. Πληροφορίες λένε για winger συμπληρωματικό. Πιο πολύ ισχύει για παίκτη που δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.»


Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x