Stoiximan Super League

Tσορμπατζόγλου: «Τελειώνει μέχρι τη Δευτέρα του Οζντόεφ- ''Ζεσταίνεται'' ο κόσμος μετά την πρόκριση»

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» αρχικά αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Μπεϊτάρ τονίζοντας ότι αυτή έχει «ζεστάνει» τον κόσμο της ομάδας απομακρύνοντας παράλληλα τη «μουρμούρα».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, στάθηκε στην υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, λέγοντας ότι το... καλό πράγμα αργεί να γίνει ενώ προσέθεσε: «Χρειάστηκε μεγάλη και υπομονετική διαδικασία για να επέλθουν οι εξελίξεις με Οζντόεφ. Ο ίδιος ο παίκτης "έτρεξε" το θέμα γιατί ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν την Πέμπτη και δεν αποκλείεται τη Δευτέρα ο παίκτης να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να ανακοινωθεί».

Μάλιστα, ο έμπειρος ρεπόρτερ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δηλωθεί και στη λίστα για τα ματς με την Χάιντουκ, εφόσον πάνε όλα καλά.

Τέλος, έκλεισε με μια αναφορά στις επόμενες μεταγραφικές εξετάσεις αλλά και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο: «O ΠΑΟΚ πονάει στο κέντρο μετά και την αποβολή του Ντόουγκλας στα Ιεροσόλυμα, ενώ είναι σε κακό ''φεγγάρι'' και ο Σβαμπ. Θέλει να βρει ακόμη έναν μέσο η ομάδα, με το όνομα του Μαξίμοβιτς να απασχολεί ακόμα. Δεν έχουν τελειώσει στα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ, ο σχεδιασμός θα συνεχιστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x