Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Χωρίς Κωνσταντέλια η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Οι επιλογές και το δίλημμα του Λουτσέσκου»

Στα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της δύσκολης ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, αλλά και στο δίλημμα που έχει στην κορυφή της επίθεσης στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε αρχικά στη δεδομένη παρουσία των Αντρέ Βιεϊρίνια και Ντόουγκλας Αουγκόυστο στην αποστολή, ενώ για το αρχικό σχήμα τόνισε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πάρει την απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Και αυτό, διότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στην Τούμπα και θα προτιμηθεί ο Νάρεϊ για να προσθέσει εμπειρία μαζί με τους Ζίβκοβιτς και Τάισον πίσω από τον επιθετικό.

Για το χώρο της μεσαίας γραμμής πρόσθεσε πως ο Αουγκούστο θα πάρει φανέλα βασικού και στο πλάι του θα έχει τον Στέφαν Σβαμπ αντί του Χάρη Τσιγγάρα, ενώ τόνισε πως ο Κεντζιόρα θα κρατήσει τη θέση του δεξιού μπακ, αφού ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα και δεδομένα ο Βιεϊρίνια θα περάσει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου υπογράμμισε ότι το μοναδικό ερωτηματικό του Λουτσέσκου είναι η θέση του σέντερ φορ, καθώς σκέφτεται αν θα πάει με βασικό τον Αλί Σαμάτα για 50-60 λεπτά ή θα προτιμήσει τον Τανζανό να έρθει από τον πάγκο, με το δεύτερο σενάριο να είναι και το επικρατέστερο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x