Stoiximan Super League

Τελειώνει σήμερα του Κόλεϊ, προχωρά και του Μπακαγιόκο στον ΠΑΟΚ!

Μεταγραφικός «πυρετός» επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, οι πρωταθλητές Ελλάδας, κλείνουν τον Ομάρ Κόλεϊ, ενώ προχωρούν και για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο!

Μεταγραφικό ντεμαράζ με διπλό «χτύπημα» από τον ΠΑΟΚ!

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο «δικέφαλος του βορρά» προχωρά στην απόκτηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού από την Γκάμπια, Ομάρ Κόλεϊ! Ο θηριώδης στόπερ, αναμένεται να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, αφού απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να αποχωρήσει από την Μπεσίκτας και ενδέχεται μέχρι και σήμερα (29/8) να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις!

Ωστόσο οι προσθήκες δεν σταματούν εκεί, καθώς ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο εκλεκτός για τη θέση των χαφ, είναι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο!

Ο πολύπειρος Γάλλος χαφ, με παραστάσεις, σε Μονακό, Τσέλσι, Μίλαν, Νάπολι και Λοριάν, είναι θετικός στη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο με μοναδική εκκρεμότητα πλέον να είναι η έγκριση του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal!

Σε περίπτωση που ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ανάψει το πράσινο φως, τότε ο Μπακαγιόκο αναμένεται να βρεθεί άμεσα στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x