Stoiximan Super League

«Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Κεντζιόρα - Συμφώνησε με την Ντινάμο για πρόωρη λύση του συμβολαίου του»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ουκρανία, ο Τόμας Κεντζιόρα τα βρήκε με την Ντινάμο Κιέβου για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Μία σημαντική εξέλιξη στο θέμα του Τόμας Κεντζιόρα μεταφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ιγκόρ Μπούρμπας, ο Πολωνός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την Ντιναμό Κιέβου για την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους και θα συνεχίσει ως ελεύθερος την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Κεντζιόρα μάζεψε τα τελευταία πράγματά του από το προπονητικό κέντρο της Ντινάμο έτσι ώστε να αποχωρήσει οριστικά.

«Ο Τόμας Κεντζιόρα συμφώνησε να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρα ο Κεντζιόρα πήρε τα τελευταία του πράγματα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Koncha-Zaspa.

Σε έξι μήνες τελείωνε το συμβόλαιό του με την Ντιναμό, αλλά θα λυθεί πρόωρα. Ο Τόμας Κεντζιόρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ελληνικό ΠΑΟΚ, όπου πέρασε την τελευταία 1.5 σεζόν»
, αναφέρει αναλυτικά το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως από τον «δικέφαλο του βορρά» δεν επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε οριστική εξέλιξη στο θέμα, το οποίο παραμένει ανοικτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x