Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Στροφή στο ντέρμπι με τον Άρη με τις γνωστές απουσίες

Η μάχη του «RAMS Park» κόντρα στη Γαλατασαράι ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Άρη, χωρίς να υπολογίζονται οι Μπράντον Τόμας και Τσιφτσής.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε εν τέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ισχυρή Γαλατασαράι.

Η ομάδα του Λουτσέσκου συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη (29/10, 20:30), με τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί απέναντι στην «Τσιμ Μπομ», να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή ατομικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η μάχη του Αλί Σαμί Γεν ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ του, με αποτέλεσμα να φύγει μεν με άδεια χέρια, αλλά να κερδίσει πολλά σε αυτοπεποίθηση. Πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα κόντρα στον Άρη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε υψηλή ένταση με το τεχνικό επιτελείο, μέσα από παιχνίδι κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπράντον Τόμας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπία.

Την Παρασκευή (27.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x