Stoiximan Super League

«Γιατί να πάει ο Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ; Έχουν γήπεδο από τον περασμένο αιώνα - Η Θεσσαλονίκη είναι 100 χρόνια πίσω»

Ένας Ρώσος εξαπέλυσε... επίθεση στον Φεντόρ Τσάλοφ για την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Φεντόρ Τσάλοφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Ρώσο φορ να αποτελεί τον εκλεκτό του Ραζβάν Λουτσέσκου για την κορυφή της επίθεσης.

Φαίνεται ωστόσο ότι στην πατρίδα του παίκτη υπάρχουν ενστάσεις για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η επίθεση που εξαπέλυσε προς εκείνον αλλά και προς τη Stoiximan Super League ο Ντμίτρι Εγκόροφ.

Ο Ρώσος συνιδρυτής της ομάδας Broke Boys, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα MFL (όπου οι ομάδες αποτελούνται από influencers και κάθε λογής σελέμπριτι) είπε τα εξής:

«Γιατί χρειάζεται ο Τσάλοφ τον ΠΑΟΚ; Ένα πρωτάθλημα με τρεις ομάδες όλες κι όλες. Έχουν γήπεδο από τον περασμένο αιώνα. Η Θεσσαλονίκη είναι 100 χρόνια πίσω από τη Μόσχα, απλά δεν έχει νόημα.

Ο Τσάλοφ θέλει να παίξει στην Ευρώπη, γράφουν οι ηλίθιοι. Μπορείς να παίξεις στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία τη Γαλλία και σε μερικές ομάδες της Πορτογαλίας, μα όλα τα άλλα είναι δεύτερα. Η Ελλάδα είναι 50 χρόνια πίσω από τη Ρωσία σε ανάπτυξη.

Νομίζω πως ο Φεντόρ θέλει απλά να φύγει από το ρωσικό πρωτάθλημα, δεν τον νοιάζει πού θα πάει, αρκεί να αλλάξει παραστάσεις και να πάρει μια γεύση από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είναι θέμα ζωής μα όχι προόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x