Stoiximan Super League

«Πρώτη» με Μαντί Καμαρά και χωρίς διεθνείς για ΠΑΟΚ

Μετά τις ανακοινώσεις της Πέμπτης, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ επέστρεψε στο γήπεδο και δη στη Νέα Μεσημβρία για να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Μετά τις διακοπές, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Πέμπτη στο γήπεδο και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν οι δανεικοί πέρυσι Λευτέρης Λύρατζης κι Αλέξανδρος Τσαούσης κι οι Δαρέλας, Σμυρλής, Γκούμας, Τσοπούρογλου, Κουαλιάτα, οι οποίοι ανέβηκαν από τον ΠΑΟΚ Β. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μαντί Καμαρά και Κωνσταντίνος Θυμιάνης, έκαναν πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλωσόρισε τους παίκτες του κι έδωσε το σύνθημα για δουλειά. Το πρόγραμμα τη ημέρας είχε χαρακτήρα προσαρμογής, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής, κάποια κομμάτια τακτικής και δίτερμα στο φινάλε.

Μοναδικοί απόντες ο Ράφα Σοάρες, που επιστρέφει την Παρασκευή, ο Τάισον, που εξασφάλισε ειδική άδεια, κι οι διεθνείς Κουλιεράκης, Τσιγγάρας και Ντεσπόντοφ, οι οποίοι επιστρέφουν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο Αντριγια Ζίβκοβιτς αγωνίζεται με την εθνική Σερβίας στο Euro της Γερμανίας.

Για την Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 09:30 και στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x