Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Προπόνηση σε υψηλή ένταση ενόψει Άρη, ατομικό ξανά ο Τόμας, θεραπεία ο Τσιφτσής

Με τον Μπράντον Τόμας να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα και τον Αντώνη Τσιφτσή θεραπεία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη.

Με αμείωτους ρυθμούς και σε υψηλή ένταση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έδωσε έμφαση στο τακτικό κομμάτι, το οποίο και δούλεψε με ασκήσεις και παιχνίδια με την μπάλα. Απών για μια ακόμη φορά ήταν ο Μπράντον Τόμας που ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής, έκανε θεραπεία λόγω του τραυματισμού του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Δύο μέρες πριν το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο γήπεδο Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμο για την επικείμενη μάχη, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης.Ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία. Το Σάββατο (28.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00.
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x