Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Κωνσταντέλια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα διαπιστώσει μέχρι αύριο την κατάσταση του Γιάννη Κωνσταντέλια που λογικά θα είναι στην αποστολή για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Με μοναδικό πρόβλημα τον Γιάννη Κωνσταντέλια συνεχίζει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής στην OPAP Arena (20:30).

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί τις προηγούμενες μέρες από ίωση. Ο Βολιώτης άσος δεν θέλει επ’ ουδενί να χάσει την προσεχή αναμέτρηση και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή. Ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάστασή του σήμερα και αύριο, στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Λογικά ο «Ντέλιας» θα είναι στην 20άδα, όμως το πιθανότερο είναι να έρθει από τον πάγκο και όχι να ξεκινήσει βασικός στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καμαρά, Ντεσπόντοφ και Κόλεϊ έκαναν χθες αποφόρτιση λόγω της ταλαιπωρίας από το ταξίδι για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Σήμερα θα μπουν και αυτοί σε φουλ ρυθμούς προγράμματος, αλλά είναι άγνωστο αν ο Ρουμάνος προπονητής θα τους ρίξει στη μάχη από την αρχή του ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x