Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Σε οριστική συμφωνία με Γάνδη για τον Τισουντάλι!

Σε οριστική συμφωνία με τη Γάνδη για την απόκτηση του 31χρονου Μαροκινού φορ, Ταρίκ Τισουντάλι, έφτασε ο ΠΑΟΚ!

Στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής που κυνηγούσε εδώ και ημέρες έφτασε ο ΠΑΟΚ!

Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Μπάνια Λούκα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League, ο «δικέφαλος του βορρά» ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Γάνδη για την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι!

Όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ των πρωταθλητών Ελλάδας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, η συμφωνία των δύο ομάδων ανέρχεται στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, με τους Θεσσαλονικείς να τα έχουν βρει σε όλα με τον 31χρονο Μαροκινό φορ για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, με ετήσιες απολαβές στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ!


Με την προσθήκη του έμπειρου άσου, ο ΠΑΟΚ κλείνει την «πληγή» που είχε στην επίθεσή του, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στην γραμμή κρούσης του, την ώρα όπου ο αριστεροπόδαρος στράικερ μπορεί να καλύψει με άνεση και το αριστερό «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής.


Πέρσι, ο Τισουντάλι ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Βέλγιο με εκπληκτικά νούμερα, μετρώντας 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γάνδης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x