Stoiximan Super League

Μεϊτέ: «Nα έχουμε νοοτροπία νικητή - Δεν μετάνιωσα που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ, Σουαλιό Μεϊτέ, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία του «δικεφάλου του βορρά» μίλησε ο Σουαλιό Μεϊτέ.

O έμπειρος Γάλλος χαφ, μιλώντας στην κάμερα της Νova, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μίλησε για την ήττα από τον Άρη και έθεσε ως αρχική προτεραιότητα τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τον Άρη και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Επικεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι περάσαμε τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κανείς δεν είναι τέλειος, ίσως θα μας κάνει καλό να δεχθούμε ένα «χαστούκι» όπως αυτό με τον Άρη».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια: «Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό που κάνουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να διατηρήσουμε την εξαιρετική σχέση που έχουμε μεταξύ μας, να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία σε όλα τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Δεν το μετανιώνω σε καμία περίπτωση, η ομάδα είναι εξαιρετική, η πόλη είναι πολύ καλή. Η οικογένεια μου περνάει πολύ καλά, η ποιότητα ζωής στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλή, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x