Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λόβρεν που είχε ταρακουνήσει το «Άνφιλντ», θυμίζοντας το έπος της Πόλης…

Ο Ντέγιαν Λόβρεν είναι ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να… αλλάξει θέση στο Άνφιλντ από το «σεισμό» που προκάλεσε το 2016 απέναντι στην Ντόρτμουντ. Και τώρα θα βάλει στόχο να... ταρακουνήσει την Τούμπα.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν καταφθάνει στην Ελλάδα για να παίξει στη Stoiximan Super League για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με τη μεταγραφή που ολοκληρώθηκε... στις καθυστερήσεις της διορίας για τις ελληνικές ομάδες. Και η πρώτη ανάμνηση που έρχεται στο μυαλό όλων από τον Κροάτη αμυντικό, είναι οι μαγικές στιγμές του Απρίλη του 2016, στο «Άνφιλντ».

Τότε που το ιερό «σπίτι» της Λίβερπουλ έκανε... τα δικά του. «Αισθανόμασταν ότι κάτι... γινόταν στο γήπεδο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αρχίσαμε να γινόμαστε όλο και πιο σίγουροι για την εξέλιξη του παιχνιδιού...». Τάδε έφη, Ντιβόκ Οριγκί.

Στα μέσα του Απρίλη του 2016, λοιπόν, ο Λόβρεν ήταν εκείνος που αναβίωσε τις αναμνήσεις από το έπος της Πόλης, το 2005...

Οι «κόκκινοι» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 από τους Βεστφαλούς του Ομπαμεγιάνγκ και του Ρόις, αλλά η βραδιά θα έμενε στα κιτάπια της ποδοσφαιρικής ιστορίας... Αυτό το 0-2 και το 1-3 στο 57', έγιναν 4-3 μέχρι το 91'.

Πρώτο λεπτό καθυστερήσεων, ο Μίλνερ από δεξιά, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Λόβρεν πιο ψηλά απ' όλους, τη στέλνει στα δίχτυα και μαζί στέλνει τον κόσμο στις εξέδρες στον ποδοσφαιρικό παράδεισο!

Αυτός ο άνθρωπος, θα βρίσκεται πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και οι αναμνήσεις από εκείνη την ανατροπή, θα τον συνοδεύουν παντοτινά σε κάθε ποδοσφαιρικό του βήματα. Και τα επόμενα, θα τα κάνει με τη φανέλα του «δικεφάλου του βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x