Stoiximan Super League

«Ο.Κ.» Σαββίδη για Μεϊτέ, αλλά με τους δικούς του όρους

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα αποδεχθεί την επιθυμία του Λουτσέσκου, παρά τα τερτίπια της πλευράς του Γάλλου μέσου.

Στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ για τον ΠΑΟΚ.

Η πλευρά του Γάλλου μέσου, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως δανεικός από την Μπενφίκα την περσινή σεζόν στον «Δικέφαλο του Βορρά», έριξε γέφυρες επιστροφής, παρότι είχε πάρα πολύ κακή συμπεριφορά όταν η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε συμφωνήσει με τους «αετούς» για την αγορά του.

Εκείνος έψαχνε για μία καλύτερη οικονομικά πρόταση, είτε στην Ευρώπη είτε ακόμα και στη Σαουηδική Αραβία, κάτι που τελικά δεν συνέβη και σκέφτηκε μήπως γυρίσει στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την αγορά του Μεϊτέ, επέμεινε σε επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, να προχωρήσει η ομάδα τελικά στην απόκτησή του, όμως ο ιδιοκτήτης ήταν ανένδοτος.

Τελικά ο Ρουμάνος φαίνεται πως πείθει τον Σαββίδη, ο οποίος βέβαια δεν θα το κάνει εύκολο στον Γάλλο χαφ, και η υπόθεση θα γίνει με τους δικούς του όρους και όχι με όσα ζητούσε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Δηλαδή, με λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητούσαν οι μάνατζέρ του και, πρέπει να ξεκαθαρίσει και η στάση της Μπενφίκα στο συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x