Stoiximan Super League

Ο αναποφάσιστος Μεϊτέ φέρνει στο προσκήνιο τον Μίσιτς για τον ΠΑΟΚ

Ανατροπή σημειώνεται στο θέμα της ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Κροάτη χαφ να είναι το plan B του Λουτσέσκου.

Το γεγονός πως ο Σουαλιχό Μεϊτέ δεν έχει δώσει την απάντησή του στον ΠΑΟΚ, περιμένοντας μία καλύτερη οικονομικά πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, έχει ενοχλήσει τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν στη διαδικασία αγοράς του Γάλλου μέσου, η πλευρά του οποίου ξαφνικά προέβαλε αυξημένες απαιτήσεις, ενώ γνώρισαν τις «ασπρόμαυρες» προθέσεις και διαθέσεις για την παραμονή του παίκτη στον παίκτη.

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε τις εναλλακτικές του, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος ήταν στην ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο) στο τέλος της σεζόν 2018/19.

Ο Κροάτης χαφ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επιθυμεί άλλον έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, πέρα από τον Μαντί Καμαρά που αναμένεται το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την υπόθεσή του.

Εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και το όλο οικονομικό background φτάσει στα επίπεδα της μεταγραφής του Μεϊτέ, θεωρείται θέμα χρόνου η ολοκλήρωσή της, ενώ παράλληλα υπάρχει και άλλη εναλλακτική.

Εκείνη του Ράζβαν Μάριν της Έμπολι, όμως το γεγονός πως παίζει στο Euro με τη Ρουμανία, μπορεί να φρενάρει το θέμα της απόκτησής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x