Stoiximan Super League

«Μετά την Άιντραχτ και η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για τον Κουλιεράκη»

Γερμανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στα «ραντάρ» και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Για «μονομαχία» ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Στουτγκάρδη για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, κάνουν λόγο στη Γερμανία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «FrankfurterRundschau», που επικαλείται και πηγές από την «Kicker», οι Σουηβοί ενδιαφέρονται ζεστά για την περίπτωση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, θέλοντας να μπουν «σφήνα» στη διεκδίκησή του από την Άιντραχτ.


Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Στουτγκάρδη έχουν ένα ισχυρό διαπραγματευτικό «χαρτί» σε σχέση με την «αντίπαλό» τους στο κυνήγι του νεαρού στόπερ. Και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως του χρόνου θα συμμετάσχουν στους ομίλους του Champions League!

Μετά τη φυγή του Ίτο με προορισμό την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και την επικείμενη μεταγραφή του Άντον στην Ντόρτμουντ, η Στουτγκάρδη έχει μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς της, έχοντας σε περίοπτη θέση το όνομα του Κουλιεράκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x