Stoiximan Super League

Χωρίς Μπάμπα και με τέσσερις ακόμα σημαντικές απουσίες η αποστολή του ΠΑΟΚ για Πανσερραϊκό

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του στη φετινή Stoiximan Super League κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον Λουτσέσκου να έχει να διαχειριστεί πέντε σημαντικές απουσίες.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη σαββατιάτικη (17/8, 20:00) πρεμιέρα του στη φετινή Stoiximan Super League κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει να διαχειριστεί πέντε πολύ σημαντικές απουσίες, αφού εκτός από τον Μιχαηλίδη, ο οποίος… κουβαλάει τιμωρία από την περσινή σεζόν, εκτός έμειναν επίσης οι Κοτάρσκι, Τάισον, Μπάμπα και Ότο.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας συνεχίζει τη θεραπεία του, έχοντας ακόμα ράμματα στο χέρι του, ο Τάισον έμεινε εκτός για να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ο Ότο θα επανενταχθεί σταδιακά μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Μπάμπα έμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρησή του με τον Πανσερραϊκό: Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Σορετίρε, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.



Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x