Stoiximan Super League

Με Γιόνι η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι των «Δικεφάλων»

Με τον Γίονι Ότο να τίθεται στη διάθεση του Λουτσέσκου, ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το μεγάλο κυριακάτικο (11/2, 20:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την αποστολή του για το μεγάλο κυριακάτικο (11/2, 20:00) ντέρμπι κορυφής της Stoiximan Super League με την ΑΕΚ, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ!

Στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου τίθεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Γιόνι Ότο, ενώ από την άλλη εκτός έμεινε ο Μιχαηλίδης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής (9/2).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2023-24. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (11.02) την ΑΕΚ και έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (10.02) στη Νέα Μεσημβρία και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Μιχαηλίδη , ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».


Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Γιόνι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x