Stoiximan Super League

«Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Ροστόφ για τον Άλμκβιστ ο ΠΑΟΚ»

Ιταλικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις τη ρωσική, Ροστόφ, για την απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ, Πόντους Άλκμβιστ.

Διαδικασίες για να προχωρήσει μια σημαντική προσθήκη έχει ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ!

Λίγα λεπτά μετά το πρώτο ποστάρισμα του Νικολό Σκίρα, για αποχώρηση του Μάρκος Αντόνιο από την Τούμπα, ένα νέο, από τον ίδιο δημοσιογράφο, αφορά ξανά τον «δικέφαλο του βορρά», αλλά αυτή τη φορά για... προσθήκη!

Συγκεκριμένα ο Σκίρα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη ρωσική Ροστόφ προκειμένου να κάνει δικό του τον Πόντους Άλμκβιστ! Πρόκειται για τον 24χρονο Σουηδό εξτρέμ, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί ξανά με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο αυτή τη φορά η αναφορά δείχνει κάτι προχωρημένο.

Ο Άλκμβιστ, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Λέτσε με την οποία αγωνίστηκε σε 32 ματς συνολικά σκοράροντας τρία τέρματα και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει στην ομάδα στην οποία και ανήκει.

Το συμβόλαιο του με τη Ροστόφ, λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η τιμή του παίκτη κοστολογείται στα 3 εκατ. ευρώ. Μεταξύ άλλων στην καριέρα του ο Άλμκβιστ έχει αγωνιστεί στη Βάρμπεργκς, τη Σίλβια, την Ουτρέχτη, τη Νόρμπι, την Νόρκεπινγκ και την Πογκόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x