Stoiximan Super League

Συνέχισε το ατομικό ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την Τρίτη στη Νέα Μεσημβρία την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νίκη.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη, η πρώτη ενόψει Παναθηναϊκού την ερχόμενη Κυριακή, διεξήχθη σε δύο γκρουπ στη Νέα Μεσημβρία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Βόλο την περασμένη Κυριακή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι, μαζί με το τεχνικό επιτελείο του «δικεφάλου», εκτέλεσαν μία σειρά ασκήσεων που αφορούσαν τη φυσική κατάσταση και την τακτική, ενώ στο φινάλε έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, αφού οι ενοχλήσεις που αισθάνεται δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στο ντέρμπι κόντρα στους «πράσινους» για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x