Stoiximan Super League

Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Παβλένκα, άμεσα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές!

Ως παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να λογίζεται ο Γίρι Παβλένκα, καθώς οι δυο πλευρές φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια και ο Τσέχος πορτιέρε έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για ιατρικά και υπογραφές!

«Προβάρει» τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Γίρι Παβλένκα!

Ο 32χρονος Τσέχος πορτιέρε με πλούσια παρουσία στη Bundesliga και τη Βέρντερ Βρέμης, βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνηση του στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για άμεση έλευση του στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο»!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών δείχνουν να καρποφορούν και αφού το οριστικό deal γίνει, ο Παβλένκα θα φτάσει τις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και το τυπικό κομμάτι.

Ο έμπειρος Τσέχος πορτιέρε αποτελούσε τον υπ' αριθμόν «1» στόχο του ΠΑΟΚ για την εστία, με τον τραυματισμό του Αντώνη Τσιφτσή να αποτελεί την αιτία της επίσπευσης των διαπραγματεύσεων.

Η επαγγελματική καριέρα του Παβλένκα ξεκίνησε το 2011 από την Μπάνικ Οστράβα στην οποία και παρέμεινε ως το 2016, όταν και η Σλάβια Πράγας τον απέκτησε έναντι 400 χιλ. ευρώ. Έπειτα από μια άκρως πετυχημένη σεζόν, η Βέρντερ τον έκανε δικό της το 2017 και έκτοτε κατέγραψε στην ομάδα της Βρέμης 221 συμμετοχές, ενώ είναι και 21 φορές διεθνής με την Τσεχία.

Θυμηθείτε όσα ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και από το υπόλοιπο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x